Prekių katalogas

Inhaliatorius Herupa Smart Mesh Plus ir App žaidimas inhaliuojant

  • Inhaliatorius Herupa Smart Mesh Plus ir App žaidimas inhaliuojant

    Kodas: 39-00011
    Kaina 59 
    95  Sutaupykite 36 
    Šią prekę turime sandėlyje.

     

    NEMOKAMAS prekių pristatymas per 1-2 d.d.

    Į krepšelį 
    Lizingo skaičiuoklės
    • ml
    • klix_pay_later
    Prekės ženklas
    Herupa
  • Herupa Smart Mesh Plus – belaidis inhaliatorius su programėle (App) mobiliesiams įrenginiams – labiausiai užsispyrusiems. Inhaliavimas dar niekad nebuvo toks smagus! Herupa inhaliatorius sujungtas su žaidimu telefone/plančetinime kompiuteryje skatins kuo giliau įkvėpti, o iškvėpimas padės surinkti šaunią gyvūnėlių kolekciją.

    Privalumai:

    TYLUS

    Tinklelinis purkštuvas veikia be jokio garso, todėl nesukelia nemalonių pojūčių vaikams ir netrukdo artimųjų ramybės netgi inhaliuojant naktį. Dėl tylaus veikimo prietaisą be jokių nepatogumų galėsite naudoti net viešose vietose.

    NEŠIOJAMAS IR BELAIDIS

    Delne telpantis inhaliatorius yra lengvas ir kompaktiškas, komplekte yra patogus dėklas, todėl dar niekada nebuvo taip paprasta pasiimti jį su savimi į darbą, kelionę, žygį ar į svečius.

    PAKRAUNAMAS

    Pakraunama ličio baterija gali veikti net 60 minučių nepertraukiamai, todėl nereikės dažnai įkrauti. Turi micro USB jungtį, todėl galima pakrauti ne tik iš elektros lizdo, tačiau ir iš power banko ar nešiojamo kompiuterio.

    TINKAMAS VISAI ŠEIMAI

    Inhaliatorius tinkamas visai šeimai – komplekte kandiklis, kaukė suaugusiam ir vaikiška kaukė.  Nuožulnus vaistų talpos indo dugnas leis sunaudoti juos maksimaliai, prietaisas veiks ir pakreipus, tad yra galimybė inhaliuoti net miegant.

    Herupa Smart Mesh Plus – nešiojamas, tylus inhaliatorius visai šeimai. Naujos technologijos leidžia inhaliacijas atlikti kaip niekad lengvai ir efektyviai. Inhaliatorius programėlės (App) pagalba sujungiamas su mobiliuoju įrenginiu. Programėlės pagalba galėsite reguliuoti inhaliacijos intensyvumą, matysite vaistų suvartojimo statistiką. Integruotas žaidimas leis mažiesiams išvengti neigiamų emocijų gydymo procese ir paskatins gilesnį kvėpavimą.  Prietaisas veikia visiškai be garso, tad juo galėsite naudotis net naktį ir netrukdys aplinkinių kasdieninei veiklai. Kompaktiškas ir lengvas, su komplekte esančiu dėklu tilps bet kurioje rankinėje ar lagamine. Smart Mesh Plus turi įkraunamą ličio bateriją, tad procedūrų netrukdys jokie nepatogūs laidai, jas galėsite atlikti lauke, kelionėje ar žygyje.

    Paskirtis:

    Inhaliatorius gali būti naudojamas kvėpavimo takams drėkinti, bronchų spazmams ir gleivinės edemai mažinti, sekrecijai palengvinti, uždegimui mažinti, hiposensibilizacijai. Plačiai paplitusių kvėpavimo takų ligų, tokių kaip astma, lėtinė obstrukcinė plaučių liga, bronchitas, laringitas, peršalimas, šienligė ar rinosinusitas ir kt. gydymui bei profilaktikai.

    Herupa Smart Mesh Plus pakuotėje rasite:

    • Korpusą, purškimo galvutę ir priedus (kandiklius ir kaukes);
    • Instrukcijų vadovą;
    • Dėklą inhaliatoriaus nešiojimui/laikymui;
    • USB laidą;

    Atsisiųsti produkto instrukciją

  • Prenumeruokite naujienlaiškį

    Prenumeruokite naujienlaiškį

     

    Prenumeruoti