Prekių katalogas

Elektrinis grindinis šildymas – pasirinkimas skaičiuojantiems

  • Elektrinis grindinis šildymas – pasirinkimas skaičiuojantiems

    Nuo 2021 m. pasikeitė pastatų energinių klasių reikalavimai ir visi nauji pastatai turi atitikti A++ energinio naudingumo klasę. Šie pokyčiai įgyvendinti ES mastu siekiant pagrindinio tikslo – turėti energiją taupančius, efektyvius ir mažiau aplinką teršiančius pastatus.

    Privalomomis tapusios geresnės pertvarų ir tarpaukštinių perdangų, skiriančių autonominius šilumos šaltiniu šiluminės savybės bei dar mažesnės norminės šiluminės energijos sąnaudos šildymui natūraliai diktuoja, jog rinktis daug investicijų reikalaujančias šildymo sistemas paprasčiausiai nebeapsimoka. 

    A++ klasės energinio naudingumo name didžioji dalis namui reikalingos energijos yra gaunama iš atsinaujinančių energijos šaltinių. Populiariausias jų šiandien – saulės elektrinės. Pasirinkus mažiau investicijų reikalaujantį šildymo būdą ir už kainos skirtumą, lyginant su brangiomis sistemomis, įsirengus saulės elektrinę, šildytis namus galima praktiškai nemokamai!

    Elektrinis grindinis šildymas – tvarus, patogus, efektyvus šildymo būdas

    Elektrinis grindinis šildymas – tvarus, patogus ir efektyvus šildymo būdas, kuris nereikalauja papildomos priežiūros ar didelių investicijų. Šis metodas išsiskiria savo inovatyvumu, gali būti valdomas iš bet kurio pasaulio kampelio modernių termostatų pagalba, todėl puikiai tinka tiems, kurie nori ekonomiško ir komfortiško šildymo savo namuose. Grindinis šildymas sunaudoja gerokai mažiau elektros energijos, todėl sutaupysite patiriamas šildymo išlaidas. Svarbu pabrėžti, kad šis būdas yra puiki alternatyva norintiems savo interjere išvengti radiatorių ar kitų šildymo prietaisų naudojimo.

    Saulės elektrinė – puiki kombinacija kartu su grindiniu šildymu

    Vis dažniau žmonės renkasi draugiškus aplinkai šildymo sprendimus. Grindinis šildymas – ne išimtis. Elektrinis grindinis šildymas gali būti kombinuojamas kartu su ant stogo esančia saulės elektrine. Būtent šios sistemos veikiančios kartu užtikrins komfortišką ir ekonomišką namų šildymą. Ši grindinio šildymo ir saulės elektrinės kombinacija yra bene didžiausią grąžos garantiją turinti investicija. O taip pat prisidėsite prie švaresnio mikroklimato kūrimo!

    Elektrinio grindinio šildymo montavimo ypatumai

    Priklausomai nuo pasirinkto grindinio šildymo būdo (tinkleliu, plėvele, kilimėliu), montavimo darbai gali skirtis, todėl būtina pasidomėti konkretaus produkto montavimo principais. Grindinio šildymo įrengimas namuose nėra sudėtingas procesas, bet specifiką svarbu išmanyti, todėl visada rekomenduojame kreiptis į specialistus. Pagrindiniai grindinio šildymo įrengimo ypatumai:

    • grindinio šildymo tinklelis įrengiamas į plytelių klijų sluoksnį, cementą arba išlyginamąjį sluoksnį;
    • anglies pluošto šildymo plėvelė įrengiamas sausuoju būdu: po laminatu, parketlentėmis;
    • grindinio šildymo kilimėlis įrengiamas sausuoju būdu: po laminatu, parketlentėmis;

    Grindinio šildymo gedimų pasitaiko labai retai, todėl labai svarbu teisingas montavimo darbų procesas. Susidūrus su techniniais gedimais, labai išsigąsti nereikėtų – dėl pažangių technologijų ir patogių techninių sprendimų, ardyti esamų grindų tikrai nereikės.

    Elektrinis grindinis šildymas – puiki investicija su dideliu atsiperkamumu

    Elektrinis grindinis šildymas – puiki investicija su dideliu kaštų atsiperkamumu! Turite klausimų apie grindinį šildymą? Laukiame Jūsų užklausų! Esame pasiruošę suteikti Jums išsamią konsultaciją ir kartu rasime geriausią šildymo sprendimą Jūsų namams! Taipogi taikome net 20 % nuolaidą įsirengiant viso namo grindinio šildymo sistemą. Visą elektrinio grindinio šildymo asortimentą rasite ČIA.


      

  • Prenumeruokite naujienlaiškį

    Prenumeruokite naujienlaiškį

     

    Prenumeruoti