Prekių katalogas

Sieninės mono-split šildymo-kondicionavimo sistemos komplektas Maxa Sette&Mezzo BDS35A

  • Sieninės mono-split šildymo-kondicionavimo sistemos komplektas Maxa Sette&Mezzo BDS35A

    Kodas: J20002_139
    Kaina 1131 
    Mažas prekės kiekis sandėlyje.
    Informuoti, kai prekę turėsime

     

    NEMOKAMAS prekių pristatymas per 1-2 d.d.

    Į krepšelį 
    Lizingo skaičiuoklės
    • ml
    • klix_pay_later
  • Naujieji šilumos siurbliai ir kondicionieriai MAXA SETTE&MEZZO yra kruopščių tyrimų rezultatas. Rekordiniai parametrai užtikrina vienus aukščiausių šildymo ir šaldymo naudingumo koeficientų rinkoje:


    SCOP (sezoninis šildymo naudingumo koeficientas) – iki 4,6 (A++ energinė klasė)
    SEER (sezoninis šaldymo naudingumo koeficientas) – iki 7,5 (A++ energinė klasė)

    Pagrindinės savybės:
    • Tylus veikimas: tik 21 dBA, esant minimaliam greičiui.
    • Itin didelis efektyvumas: pagaminta vadovaujantis visais aukščiausiais kriterijais, siekant didžiausio efektyvumo. Energijos klasė – A++.
    • Išskirtinės šildymo ypatybės: dėl naudojamų aukštųjų technologijų ir aukštos kokybės komponentų, šie įrenginiai gali veikti žiemą šildymo režimu, kai lauko temperatūra nukrinta iki -20°C ar -25°C.
    • Cold Plasma sistema atstato balansą tarp teigiamų ir neigiamų jonų, neutralizuoja žalingas daleles ore, kvapus, alergenus ir pan. Todėl šie prietaisai tinkami naudoti net tokiose patalpose, kur žmonės kenčia nuo astmos ar kitų kvėpavimo ligų.
    • Savaiminio valymosi funkcija gali būti aktyvuojama nuotolinio valdymo pulteliu; jos dėka išvalomas garintuvas vidiniame prietaiso bloke, o tai sumažina bakterijų dauginimąsi jame ir padeda išlaikyti gaivų orą.
    • 24 valandų laikmačio funkcija leidžia nustatyti oro kondicionieriaus įjungimo ir išjungimo laiką bet kuriuo paros metu.
    • TURBO funkcija suteikia galimybę pasiekti nustatytą temperatūrą greičiau, kai naudojamas vėsinimo režimas.
    • Temperatūros jutiklis, esantis nuotolinio valdymo pultelyje, įgalina „Follow Me“ funkciją, kurios veikimas visuomet užtikrina komfortiškiausią temperatūrą.
    • Automatinės perkrovos (auto restart) funkcija atstato veikimo režimo nustatymus po netikėto energijos tiekimo nutraukimo.

    3D INVERTERIS
    Viena svarbiausių inovacijų, MAXA oro kondicionieriuose, yra trijų itin efektyvių variklių sinergija.
    Kompresoriaus, vidinio ir išorės blokų ventiliatorių varikliai – bešepečiai nuolatinės srovės.
    Visa tai leidžia MAXA oro kondicionieriui pasiekti maksimalų efektyvumą ir tyliai veikti, taip taupant energiją ir gerinant aplinkos, kurioje jis sumontuotas, komfortą.

    GAIVUS ORAS – TAI GEROVĖ PAGAL GAMTĄ
    Cold Plasma yra išskirtinė sistema, kuri uždarose erdvėse atstato balansą tarp teigiamų ir neigiamų jonų; pastarieji neutralizuoja kenksmingas daleles ore. Taip gaunamas antialerginis efektas; t.y. erkės ir kvapai sėkmingai pašalinami iš aplinkos, sumažinant kvėpavimo ligų, tokių kaip astma ar plaučių uždegimas, pavojų. Cold Plasma valo orą ir užtikrina puikias sąlygas sveikai gyvensenai, nepaveikiant aplinkos balanso ir nesukeliant jokių kontraindikacijų žmonėms. Rezultatas – itin sveikas, bekvapis ir visuomet gaivus oras, kuris daro bendrą atpalaiduojantį poveikį bei skatina greitą fizinės ir psichinės energijos atsigavimą.

    SAVAIMINIO VALYMOSI FUNKCIJA
    Šią funkciją galima pasirinkti nuotolinio valdymo pulteliu. Kai paspaudžiate „CLEAN“ mygtuką, vidaus įrenginys automatiškai išvalo garintuvą. Ši funkcija riboja bakterijų dauginimąsi įrenginyje ir išlaiko gaivų orą. 

    FOLLOW-ME“ FUNKCIJA

    Esant šiai technologijai, nuotolinio valdymo pultelyje yra integruotas tempertūros jutiklis. Kai esate arti nuotolinio valdymo pultelio, įrenginys automatiškai pakeičia veikimo režimą, kad pritaikytų komfortiškesnę temperatūrą, tarsi oro kondicionierius Jus jaustų.


    AUKŠTAS ŠILDYMO IR ŠALDYMO EFEKTYVUMAS (SCOP, SEER)
    Oro kondicionierių MAXA gama turi aukštą SEER (šaldymo efektyvumo koeficientą) ir SCOP (šildymo efektyvumo  koeficientą) – vieną aukščiausių tarp geriausiai vertinamų rinkoje. To pasiekta dėl kruopštaus dizaino bei inovatyvių technologijų panaudojimo. Puikus sąnaudų ir galios santykis yra vertinamas kaip HIGH SCOP, kuris apibūdina  produktus, atitinkančius aukštus energijos naudojimo efektyvumo standartus bei sąlygojančius žemas energijos sąnaudas, o taip pat draugiškumą aplinkai.

    TURBO REŽIMAS              
    Įjungus vėsinimo režimą ir paspaudus TURBO mygtuką, ventiliatorius ima veikti ypač greitai ir pasiekia nustatytą temperatūrą greičiau. Po 20 minučių veikimo TURBO režimu, vidinis ventiliatorius automatiškai atstatys buvusį greitį. Įjungus šildymo režimą, šio mygtuko paspaudimas neturės jokios įtakos.

  • Prenumeruokite naujienlaiškį

    Prenumeruokite naujienlaiškį

     

    Prenumeruoti