Prekių katalogas

Ozono generatorius AirPlus1 OTriKS 03

  • Ozono generatorius AirPlus1 OTriKS 03

    Kodas: OG10004_2272
    Kaina 86 
    Mažas prekės kiekis sandėlyje.
    Informuoti, kai prekę turėsime

     

    NEMOKAMAS prekių pristatymas per 1-2 d.d.

    Į krepšelį 
    Lizingo skaičiuoklės
    • ml
    • klix_pay_later
  • Kas yra AirPlus1 OTriKS 03?

    Ozono generatorius AirPlus1 OTriKS 03 skirtas patalpoje esančių nemalonių kvapų, bakterijų, virusų ir kitokių sveikatą kenkiančių mikroorganizmų šalinimui. Įrenginys pritaikytas naudojimui viduje, patalpoje iki 20 m². Ozonatoriai yra aktualūs šiomis dienomis, nes gali padėti apsisaugoti nuo sparčiai plintančio koronaviruso COVID-19. Efektyvumas iki 99%.

    Techninė informacija:

    • Įtampa: 12 V;
    • Energijos sąnaudos: 20 W;
    • Ozono skleidimas: 300 mg/h;
    • Ozonatoriaus matmenys: 190 x 120 x 80 mm;
    • Ozonatoriaus svoris: 0.45 kg.

    Naudojimas

    Įrenginio veikimui reikalinga elektros srovė. Įjungus įrenginį į elektros lizdą užsidega indikuojanti raudonos spalvos indikacinė lemputė, informuojanti, jog pradėtas gaminti ozonas. Po ozonavimo įrenginio maitinimo jungtis ištraukiama iš elektros lizdo, o patalpa paliekama vėdintis 10–15 min. Ozonavimo trukmė priklauso nuo patalpos užterštumo. Didžiausiam efektyvumui pasiekti rekomenduojamas ozonavimo laikas yra iki 12 valandų. Ozonavimo procesą galima kartoti bet kada atsiradus poreikiui.

    Saugumo reikalavimai

    Naudotojas privalo laikytis visų žemiau nurodytų saugumo reikalavimų, kad užtikrintų savo bei aplinkinių saugumą. Ozono generatorius yra aukštos įtampos elektros išlydžio prietaisas. Yra griežtai draudžiama jį naudoti aplinkose neapsaugotose nuo vandens. Yra griežtai draudžiama jį naudoti potencialiai sprogiose aplinkose. Ozono generatorius gamina ozoną – stipriai dezinfekuojančias, toksines dujas, kurios yra stiprus oksidatorius. Niekada nebandykite tikrinti ar ozono generatorius pradėjo ozono gamybą tiesiogiai kvėpuodami šalia ozono išleidimo angos. Ozonavimo metu žmonėms ar gyvūnams būti patalpoje ilgiau nei 5 minutes griežtai draudžiama. Pajutus tokius simptomus kaip gerklės ar kvėpavimo takų dirginimą, pradėjus kosėti, pajutus skausmą krūtinės srityje nedelsiant palikite ozonuojamas patalpas. Draudžiama ozono generatorių naudoti šalia natūralaus ar sintetinio kaučiuko - gumos gaminių. Ozonas galis sukelti pagreitintą tokių dirbinių senėjimą ir suirimą.

    Atsisiųsti produkto instrukciją

  • Prenumeruokite naujienlaiškį

    Prenumeruokite naujienlaiškį

     

    Prenumeruoti